Πώς θα ανοίξουν τη Δευτέρα οι βρεφονηπιακοί σταθμοί - Τα μέτρα για παιδιά και προσωπικό

Πώς θα ανοίξουν τη Δευτέρα οι βρεφονηπιακοί σταθμοί - Τα μέτρα για παιδιά και προσωπικό Facebook Twitter
eurokinissi
0

Χωρίς self test για τα παιδιά, αλλά με αυστηρά πρωτόκολλα φαίνεται ότι θα επαναλειτουργήσουν στις 17 Μαΐου οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βρεφονηπιακοί θα λειτουργήσουν από 17 Μαΐου με αυστηρά πρωτόκολλα, ενώ εξετάζεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας στο προσωπικό και δύο self test.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τα παιδιά δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρέπει να κάνουν self test. Ωστόσο, τα ακριβή μέτρα που θα ισχύσουν για την επαναλειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών θα ανακοινωθούν από το αρμόδιο υπουργείο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ ΣΑΜΟΣ ΤΣΙΓΑΡΟ

Ελλάδα / Πλοίο Νήσος Σάμος: Άναψε τσιγάρο, ενεργοποίησε το σύστημα πυρόσβεσης και εκτοξεύτηκε νερό – Η ανακοίνωση των αρχών

Το σύστημα καταιονισμού ύδατος (sprinklers) ενεργοποιήθηκε εντός του επιβατικού-οχηματαγωγού πλοίου κατά τη διάρκεια δρομολογίου από τον Πειραιά προς τη Μυτιλήνη
THE LIFO TEAM