Πέμη Ζούνη: Έχασα εν μια νυκτί όσα χρήματα είχα μαζέψει ως τότε

Πέμη Ζούνη: Έχασα εν μια νυκτί όσα χρήματα είχα μαζέψει ως τότε Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

H Πέμη Ζούνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις οικονομικές δυσκολίες στη διάρκεια της καριέρας της. 

«Είχα καλή σχέση με τα λεφτά. Δεν είχα; Δεν πειράζει. Είχα; Α, τι ωραία. Φεύγανε; Καλά. Είχα καλή σχέση και πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Και πέρασαν λεφτά και έχασα λεφτά και το διέγραψα που έχασα μεγάλα ποσά εν μια νυκτί. Έβαλα ένα χ για να μην πάθω εγκεφαλικό», ανέφερε.

«Έχασα εν μια νυκτί όσα χρήματα είχα μαζέψει μέχρι τότε, μέχρι το 2000. Χ δεν βγαίνει αλλιώς, θα τρελαθείς», πρόσθεσε η ηθοποιός, εξηγώντας πως έχασε τα χρήματα σε επενδύσεις.

Σε ερώτηση που επέλεγε να διαθέσει τα χρήματα που έβγαζε, απάντησε πως δεν είχε καιρό για ταξίδια, αν και της άρεσαν.

«Για ταξίδια δεν είχα πολύ καιρό, αλλά όταν ήθελα να πάρω κουρτίνες για παράδειγμα στο σπίτι, θα έπαιρνα όποια μου άρεσε πολύ κι ας ήταν ήταν ακριβή. Αυτό ήταν ένα χαϊλίκι μου και δεν έμπαινα στη διαδικασία να κάνω έρευνα αγοράς. Αυτό που ερωτευόμουν δηλαδή το έπαιρνα. Στα δικά μου πάνω δεν είμαι ιδιαίτερα σπάταλη, μια φίρμα από το Λονδίνο, μια φορά έχω πάρει αλλά όχι συνέχεια», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Ωστόσο παραδέχθηκε πως υπήρξε σπάταλη στην κόρη της, γιατί ήθελε για εκείνη «τα καλύτερα και ήταν πάντα χαρά αυτό».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ