Παύλος Γλύξμπουργκ: «Έρχεται στην Αθήνα για μόνιμη διαμονή»- Πληροφορίες πως ψάχνει σπίτι

Λιάγκας: Έρχεται στην Αθήνα ο Παύλος για μόνιμη διαμονή-Ζαμπούνης: Διατηρώ επιφύλαξη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στο περιθώριο της σημερινής ημέρας με την κηδεία και την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ο ΑΝΤ1 μετέδωσε την πληροφορία πως ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος προτίθεται να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα. 

Υπενθυμίζεται πως στην πρωτεύουσα διαμένει σχεδόν μια δεκαετία ο αδερφός του, Νικόλαος. 

Τις πληροφορίες επικαλέστηκε ο Γιώργος Λιάγκας και μετέδωσε στο «Πρωινό» του Ant1. Ωστόσο ο Χρήστος Ζαμπούνης διατήρησε τις επιφυλάξεις του. 

«Ακούγεται για πρώτη φορά, είναι αποκλειστική πληροφορία που έχω από την οικογένεια. Τη μεταδίδω πρώτη φορά. Είναι μία απόφαση που πήρε ο Παύλος τις τελευταίες ώρες», είπε αρχικά ο παρουσιαστής. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Παύλος έχει σπίτι και στο Λονδίνο, αλλά η μόνιμη κατοικία του είναι στη Νέα Υόρκη. Βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανεύρεσης κατοικίας στην Αθήνα και τους επόμενους μήνες θα υπάρξει μόνιμη εγκατάσταση του Παύλου στην Αθήνα».

Ωστόσο ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης που βρέθηκε στην ίδια εκπομπή τόνισε πως «εδώ και καιρό υπάρχει μια προετοιμασία, αφού θα γινόταν αρχηγός της οικογενείας, για την κληρονομιά της οικογενείας του. Για το πως διαχειριστεί την κληρονομιά της οικογενείας του»

«Ας διατηρήσουμε μια επιφύλαξη, γιατί είναι επικεφαλής μιας χρηματο-οικονομικής εταιρείας η οποία διαχειρίζεται μεγάλα κεφάλαια. Έχει μια γυναίκα με επιχείρηση με καταστήματα σε όλον τον κόσμο, έχει 5 παιδιά ηλικίας 14-26 ετών, δεν έχουν όλα φύγει από το σπίτι. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι…Κρατώ μια επιφύλαξη αν δεν το ανακοινώσει ο ίδιος» σημείωσε πάντως.

Δείτε το βίντεο:


 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ατυχής η ανακοίνωση» για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο

«Είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές που υπουργείο Εξωτερικών άλλου Κράτους επιχειρεί να παρέμβει ανοιχτά στη Δικαιοσύνη της χώρας μας», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων
THE LIFO TEAM
ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ

Ελλάδα / Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για την υποστήριξη της κατηγορίας

Στο επόμενο διαδικαστικό στάδιο εισέρχεται σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να αναμένεται να προτείνει ποιες από τις παραστάσεις προς υποστήριξη της κατηγορίας θα γίνουν δεκτές
THE LIFO TEAM