Πάτρα: Πέθανε βρέφος μόλις 6 μηνών - Οι γονείς δωρίζουν τα όργανα

Πάτρα: Πέθανε βρέφος μόλις έξι μηνών - Οι γονείς αποφάσισαν να δωριστούν τα όργανά του Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Ένα κοριτσάκι σχεδόν έξι μηνών πέθανε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας με τους γονείς να παίρνουν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, το βρέφος νοσηλευόταν επί μία εβδομάδα αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών τελικά κατέληξε.

Οι γονείς του παιδιού, με βάση την ίδια πηγή, πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους και για πρώτη φορά σε συνεργασία με ομάδα γιατρών από την Ουγγαρία το ήπαρ της μικρής Ειρήνης που αεροβαπτίστηκε πριν λίγες μέρες μέσα στη Μονάδα, θα πάει στη Βουδαπέστη. Αν όλα πάνε καλά τα νεφρά της θα μεταφερθούν στην Ολλανδία.

Σημειώνεται ότι Το βρέφος είχε νοσήσει και από κορωνοϊό, αλλά αυτό που προκάλεσε τον θάνατό του ήταν μία μικροβιακή λοίμωξη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Απολογούνται δύο αστυνομικοί - Στο εδώλιο και ο σκοπός

Οι γονείς της Κυριακής Γρίβα σχολίασαν την εξέλιξη της υπόθεσης - Οι αστυνομικοί αντιμέτωποι με το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης από υπόχρεο πρόσωπο διά παραλείψεως
LIFO NEWSROOM