Πάτρα: Το περίεργο μήνυμα που έλαβαν χρήστες του Facebook -«Οι μέρες μου είναι μετρημένες, θέλω να κάνω δωρεά 555.000€»

Messenger Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Brett Jordan on Unsplash
0

Ένα περίεργο μήνυμα, που «μυρίζει» απάτη, φαίνεται να λαμβάνουν Πατρινοί χρήστες του Facebook, σύμφωνα με δημοσίευμα του pelop.gr.

Το εν λόγω ηλεκτρονικό μήνυμα φέρεται να εστάλη από Γαλλίδα που διαμένει στο Στρούσι του Νομού Ηλείας, η οποία δηλώνει πως οι μέρες της είναι «μετρημένες» και θέλει να χαρίσει κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ σε κάποιον, αρκεί να βοηθήσει φτωχά παιδιά και αναπήρους.

Το μήνυμά της έχει ως εξής:

«Με λένε Martine Mireille Ponchard, είμαι μια άτεκνη χήρα. Αυτή τη στιγμή πάσχω από έναν καρκίνο που έχει εξελιχθεί και που θέλει να με καταδικάσει σε βέβαιο θάνατο. Ο θεράπων ιατρός μου, επιβεβαίωσε ότι οι μέρες ζωής μου είναι πλέον μετρημένες.

Εχω 555.000 € τοποθετημένα στον τραπεζικό μου λογαριασμό που θέλω να τα προσφέρω σε έναν τίμιο, ταπεινό, διακριτικό και σοβαρό άνθρωπο και που μπορεί να διαχειριστεί καλά αυτά τα χρήματα και σε αντάλλαγμα να βοηθήσει φτωχά παιδιά, ανάπηρους, ορφανά και άπορους ανθρώπους επειδή υποφέρω από καταληκτική ασθένεια (καρκίνος του πνεύμονα) και οι μέρες μου είναι πραγματικά μετρημένες.

Δεν θα μπορούσα να πεθάνω ήσυχη με ένα τέτοιο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό μου λογαριασμό, γνωρίζοντας ότι άποροι άνθρωποι πεθαίνουν και υποφέρουν καθημερινά λόγω έλλειψης μέσων. Θα ήθελα να κάνω μια δωρεά αυτού του σημαντικού ποσού των 555.000 ευρώ, αλλά μετά από τεράστιες προσευχές, ο ΘΕΟΣ μου αποκάλυψε ότι αν σου δώσω αυτό το δώρο της περιουσίας μου, θα το αξιοποιήσεις σωστά. Γι’ αυτό σας στέλνω αυτό το μήνυμα να σας εμπιστευτώ αυτά τα χρήματα για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε σωστά αυτή τη φιλανθρωπία. 
Εάν ενδιαφέρεστε για τη δωρεά μου, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email».

Όπως αναφέρει το pelop.gr, αν κάποιος της απαντήσει στο messenger, του ζητά να στείλει μήνυμα στο προσωπικό της mail:[email protected]

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και αναμένεται να εξετάσουν το μήνυμα για να διαπιστωθεί περί τίνος πρόκειται.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ