LIVE!

Πάτρα: «Μπλόκο» του δήμου στην εθνική οδό για τα διόδια

Πάτρα: «Μπλόκο» του δήμου στην εθνική οδό για τα διόδια Facebook Twitter
0

Στον αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου, στον κόμβο της βιομηχανικής περιοχής, θα προχωρήσει ο δήμος Πατρέων, την Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, βασικό αίτημα της σημερινής κινητοποίησης είναι η άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου χωρίς διόδια.

Επίσης, ο δήμος τονίζει ότι διεκδικεί «διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις, την κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα», προσθέτοντας ότι «αυτό το έργο θα μπορούσε μέχρι σήμερα να είχε κατασκευαστεί και να το χρησιμοποιούμε με ασφάλεια, χωρίς να χάνονται στην άσφαλτο ανθρώπινες ζωές.»

Στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησης, ο δήμος ζητά ακόμη την νότια χάραξη του αυτοκινητόδρομου, από την περιοχή του Μιντιλογλίου, έως και πέρα από την Κάτω Αχαΐα, με σκοπό, όπως αναφέρει, «την προστασία των οικισμών και του περιβάλλοντός τους».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM
ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM