Πάτρα: Επέμβαση ΕΛ.ΑΣ. σε γαμήλιο γλέντι - Σύλληψη, πρόστιμο και λουκέτο γιατί οι καλεσμένοι χόρευαν

Πάτρα: Επέμβαση ΕΛ.ΑΣ. σε γαμήλιο γλέντι - Σύλληψη, πρόστιμο και λουκέτο γιατί οι καλεσμένοι χόρευαν Facebook Twitter
Επεισοδιακή τροπή πήρε ο γάμος επειδή κάποιοι καλεσμένοι χόρευαν - Φωτογραφία αρχείου: Pixabay
0

Επεισοδιακή εξέλιξη έμελλε να έχει γαμήλια δεξίωση στα Ροΐτικα Αχαΐας. 

Σε επέμβαση μικτού κλιμακίου στον χώρο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως μερικοί καλεσμένοι χόρευαν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης - κάτι που βάσει των υγειονομικών μέτρων που είναι σε ισχύ, απαγορεύεται. 


Σημειώνεται πως οι -πλέον- νιόπαντροι είχαν έρθει από τις ΗΠΑ για να παντρευτούν στην Ελλάδα, με τα άτομα στη δεξίωσή τους να μην ξεπερνούν τα σαράντα, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.
 


Παρότι η νύφη είπε στους αστυνομικούς πως ο ιδιοκτήτης του Lido τούς είχε ενημερώσει πως απαγορεύεται ο χορός και πως οι καλεσμένοι τους στην πλειονότητά τους Αμερικανοί δεν ήξεραν τι ακριβώς ισχύει, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αυτόφωρο. 

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος. Η προανάκριση διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2023 - Ορατότητα στην πράξη

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2023 - Ορατότητα στην πράξη

To μεγάλο αφιέρωμα με όλες τις ομιλίες, τις συζητήσεις και τις κορυφαίες στιγμές του συνεδρίου «The Upfront Initiative» για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο. Η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχή αλλά και ουσία. Πάνω από 500 σύνεδροι, 65 ομιλητές από τον χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού, της πολιτικής και της κοινωνίας των πολιτών σε ουσιαστικές συζητήσεις, ενδιαφέροντα explainers και εξομολογητικά fireside chats γέμισαν την αίθουσα του Ωδείου Αθηνών.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ