Πάτρα: Εντοπίστηκε το πτώμα 21χρονου Πακιστανού που είχε πέσει θύμα απαγωγής

Πάτρα: Εντοπίστηκε το πτώμα 21χρονου Πακιστανού που είχε πέσει θύμα απαγωγής Facebook Twitter
0

Το πτώμα ενός Πακιστανού ηλικίας 21 ετών αποκαλύφθηκε σήμερα το απόγευμα σε αρδευτικό κανάλι σε αγροτική περιοχή κοντά στη Λακόπετρα Αχαΐας και σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο δολοφονίας.


Το θύμα φέρεται να σχετίζεται με υπόθεση απαγωγής, την οποία εδώ και δύο μήνες απασχολούσε την Αστυνομία και οι έρευνες που πραγματοποιούνταν είχαν στοχεύσει ως πιθανούς δράστες, ομοεθνείς του.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες της απαγωγής είχαν απαιτήσει από την οικογένεια του θύματος λύτρα προκειμένου να τον απελευθερώσουν.


Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και το πτώμα αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροψία και νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ελλάδα / Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια στις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις και καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις εκσυγχρονισμού, με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων και την εναρμόνιση με τις ευρωπαϊκές πρακτικές
LIFO NEWSROOM