Πάτρα: Εντοπίστηκε νεκρός ο 44χρονος ψαράς που αγνοούνταν 

ΠΑΤΡΑ ΨΑΡΑΣ ΝΕΚΡΟΣ Facebook Twitter
Νεκρός εντοπίστηκε ο ψαράς που αγνοούνταν στην Πάτρα / Φωτ.: Unsplash
0

Εντοπίστηκε νεκρός ο ψαράς που αγνοούνταν στην Πάτρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πληροφορίες που μετέφερε το τοπικό μέσο tempo24, αναφέρουν, ότι ο 44χρονος ψαράς εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα, νεκρός από ελικόπτερο που συμμετείχε στις έρευνες, μέσα στη θάλασσα. Ο άνδρας αναζητούνταν το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή των εκβολών του ποταμού Γλαύκου στη Ν. Αχαΐα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο άνδρας είχε πάει για ψάρεμα μαζί με τον γιο του και αντιμετώπισε πρόβλημα με τον εξοπλισμό του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μπήκε στη θάλασσα για να λύσει το πρόβλημα και δεν επέστρεψε.

Το παιδί ειδοποίησε αρχικά τη μητέρα του και στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές, ξεκινώντας μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Με πληροφορίες από tempo24, pelop.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΥΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΜΕΡΑ

Ελλάδα / Πώς συνέβη η τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Στο «Πηγάδι του Διαβόλου» εντοπίστηκε ο δύτης

Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές - Η σορός του 34χρονου έχει εγκλωβιστεί στο σημείο και έχει σχεδιαστεί νέα επιχείρηση για την ανάσυρση, πιθανόν το ερχόμενο Σάββατο
THE LIFO TEAM