Πατέρας Αντώνιος: Αναβλήθηκε η δίκη του για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης - Ο λόγος

Πατέρας Αντώνιος: Αναβλήθηκε η δίκη του για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης - Ο λόγος Facebook Twitter
0

Αναβλήθηκε για την 1η Οκτωβρίου 2025 η δίκη του πατέρα Αντωνίου για τις καταγγελίες δύο ανήλικων αγοριών ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο.

Οι πράξεις που αποδίδονται στον πατέρα Αντώνιο τελέστηκαν, σύμφωνα με τις καταγγελίες, σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου στην Αθήνα, τον Βόλο, τη Χίο και την Καλαμάτα από το 2020 έως και το 2022.

Στο δικαστήριο βρέθηκε ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος αλλά και η πρεσβυτέρα, ενώ η αναβολή δόθηκε μετά από κώλυμμα των συνηγόρων υπεράσπισης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο πατέρας Αντώνιος έχει ήδη κριθεί ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για τις καταγγελίες για τις σωματικές κακοποιήσεις ανηλίκων που φιλοξενούνταν σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου, τον περασμένο Νοέμβριο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ελλάδα / Κυκλοφοριακό: Drones και αυστηρότερη αστυνόμευση στους δρόμους της Αττικής - Το πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκινά

«Ετοιμάζουμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας στην κυκλοφορία στους δρόμους της Αττικής», λέει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
THE LIFO TEAM