Παρτίδες κρέατος με άλογο και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Παρτίδες κρέατος με άλογο και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Facebook Twitter
0

Παρτίδες κρέατος με dna αλόγου εντοπίστηκαν και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος».

Πρόκειται, σύμφωνα με το newsbomb, για την επιχείρηση «Χούτος Catering», με έδρα την Θεσσαλονίκη, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια ετοιμάζει καθημερινά το φαγητό για 3.000 φοιτητές στη Λάρισα, το Βόλο και τα Τρίκαλα (ΤΕΦΑΑ), με μαγειρεία που διαθέτει στη Λάρισα και το Βόλο.

Η «Χούτος Catering», για την οποία, όπως ενημέρωσε την εφημερίδα το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει σύμβαση μαζί της για την διατροφή των φοιτητών μέχρι τον Ιούνιο του 2014, προμηθεύτηκε τις επίμαχες ποσότητες, νόμιμα, από την εταιρία Τ&Τ Foods ΑΕ με έδρα το Λάκκωμα Χαλκιδικής.

Πρόκειται για τα προϊόντα της Τ&Τ Foods ΑΕ «κεμπάπ τύπου αρμένικο» με ημερομηνία Λήξης 7/08/2013 «σουτζουκάκι 80 γρ.» με ημερομηνία λήξης 24/01/2014, «μπιφτέκι 130 γρ.» με ημερομηνία λήξης 27/11/2013 μπιφτέκι 130 γρ.» με ημερομηνία λήξης 12/02/2014 που συνελέγησαν από τα υποκαταστήματα της «Χούτος Cetering» στις 5 Μαρτίου και φυλάσσονται στις αποθήκες της Τ&Τ Foods υπό τον έλεγχο του ΕΦΕΤ.

Η εταιρεία με την οποία επικοινώνησε ο «Κ» αναφέρει ότι λειτούργησε «νόμιμα και καλοπροαίρετα» αποσύροντας τις παρτίδες των παραπάνω προϊόντων.

Προιόντα της ίδιας εταιρίας με dna αλόγου είχεν εντοπιστεί και σε άλλους ελέγχους του ΕΦΕΤ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM