Παριστάνουν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και κλέβουν σπίτια στα Βόρεια Προάστια

Παριστάνουν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και κλέβουν σπίτια στα Βόρεια Προάστια Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον τρία με τέσσερα περιστατικά έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες στα Βόρεια Προάστια με σπείρα απατεώνων που κλέβουν σπίτια, ενώ προηγουμένως έχουν εμφανιστεί ντυμένοι ως τεχνικοί της ΔΕΗ.

Προφασιζόμενοι ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ με πειστικές δικαιολογίες και ντυμένοι με τις στολές, που μοιάζουν με αυτές των τεχνικών της ΔΕΗ, οι απατεώνες καταφέρνουν και μπαίνουν στα σπίτια τα οποία και στη συνέχεια αδειάζουν.

Ανάλογα περιστατικά έχουν καταγραφεί σε Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Κηφισιά.

Πιο πρόσφατο χτύπημα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Σπετσών στη περιοχή της Αγίας Παρασκευής όπου μέλη της σπείρας, ακολούθησαν μία ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της, μπήκαν στο ασανσέρ μαζί της και όταν τους άνοιξε την πόρτα, την ακινητοποίησαν.

Για περίπου 2 λεπτά μπόρεσαν να ψάξουν το σπίτι ανενόχλητοι, άρπαξαν χρυσαφικά και κάποια χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Οι αρχές διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM