ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση το λευκό τιγράκι: «Δεν αποκλείονται απειλητικές για τη ζωή του επιπλοκές»

Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση το λευκό τιγράκι: «Δεν αποκλείονται σοβαρές επιπλοκές» Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook/Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
0

Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση το λευκό τιγράκι το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στο Αττικό Πάρκο, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση που παρείχε ο ζωολογικός.

Την περασμένη Τετάρτη συνεδρίαση η δωδεκαμελής επιτροπή κτηνιάτρων που ορίστηκε από το υπουργείο και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα σχετικά με την υγεία του ζώου. 

«Διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του η οποία δεν αποκλείει το γεγονός εμφάνισης σοβαρών επιπλοκών, απειλητικών για τη ζωή του» σημειώνει το Αττικό σε ανάρτηση στο Facebook. 

Κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί άμεσα σε νέες διαγνωστικές εξετάσεις, που αναμένεται να «συμβάλουν καθοριστικά στην ασφαλέστερη τελική διάγνωση και πρόγνωση». 

Χθες, το τιγράκι μεταφέρθηκε σε  ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο εντός Αττικής και οι κτηνίατροι έλαβαν δείγματα βιοψίας οστών.

Το βιολογικό υλικό στάλθηκε για ιστοπαθολογικές εξετάσεις στο εργαστήριο παθολογικής ανατομικής, του τμήματος κτηνιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Καρδίτσα.

Αφότου βγουν τ΄αποτελέσματα, θα υπάρξει νέα συνεδρίαση της επιτροπής και θα ληφθούν αποφάσεις για τις μετέπειτα κινήσεις. 

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας λέει ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

Ελλάδα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας - «Δεν απειλεί μέχρι τώρα κατοικημένη περιοχή», λέει ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

Τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις πυροσβέστες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο - Ισχυρές εναέριες και επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο
LIFO NEWSROOM