«Στο Κόκκινο»: Δημοσιογράφος έκανε ανάρτηση για τον Κασσελάκη και τον σκύλο του - Γιατί παραλίγο να απολυθεί

Παραλίγο να απολυθεί δημοσιογράφος στο «Κόκκινο» μετά την ανάρτησή της για τον Κασσελάκη και τον σκύλο του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Παραλίγο να απολυθεί η δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» Ευγενία Λουπάκη μετά την ανάρτησή της για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον σκύλο του.

Η Ευγενία Λουπάκη ανέβασε μια φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη να βγάζει βόλτα τον σκύλο του, Φάρλυ και τη συνόδευσε από ένα σχόλιο για την ημέρα των ζώων.

«Σε μια μέρα φορτισμένη από τις μνήμες της δολοφονίας του Αλέξανδρου αλλά και από τη ζοφερή πραγματικότητα της μέχρι θανάτου κακοποίησης του Ολιβερ, μέρα μεγάλων διαδηλώσεων και μάχης για το φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το δικό του μήνυμα κατά της κακοποίησης των ζώων, βγάζοντας ο ίδιος βόλτα τη σκυλίτσα του την πασίγνωστη πια Φάρλυ», έγραψε η Ευγενία Λουπάκη.

Να σημειωθεί πως η ανάρτηση έδειχνε τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει βόλτα, τη στιγμή που στη Βουλή εξελισσόταν η συζήτηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ την ίδια ώρα στους δρόμους λάμβαναν χώρα διαδηλώσεις για την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ωστόσο οι φωτογραφίες που συνόδευαν την ανάρτηση της δημοσιογράφου ήταν πριν από περίπου 20 ημέρες. Η δημοσιογράφος θεώρησε εσφαλμένα ότι είχαν τραβηχτεί την προηγούμενη ημέρα.

Στη συνέχεια, ο νέος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού, Αδάμ Γιαννίκος ζήτησε την απόλυσή της, κάτι που όμως αποφεύχθηκε χάρη στην παρέμβαση του διευθυντή του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, του Μανώλη Καπνισάκη. Παράλληλα, η δημοσιογράφος έδωσε σχετικές εξηγήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Οφείλω να διευκρινίσω ότι οι φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη από τη βόλτα του στο Θησείο με τη Φάρλυ, είναι παλιές και έπεσα κι εγώ στη λούμπα των τηλεοράσεων και των σάιτ που τις εμφάνισαν ως χθεσινές. Το παραδέχτηκε και το σάιτ απ' όπου το είδα. Πάντως εγώ δεν είχα πρόθεση ούτε διάθεση να κάνω αναπαραγωγή fake news. Οπότε απέσυρα αμέσως την ανάρτηση» έγραψε η Ευγενία Λουπάκη.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM
Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM