Παραδόθηκε 50χρονος αντιεξουσιαστής για το όπλο στο σπίτι της 23χρονης

Παραδόθηκε 50χρονος αντιεξουσιαστής για το όπλο στο σπίτι της 23χρονης Facebook Twitter
0

Σε έναν αντιεξουσιαστή, 50 ετών, ο οποίος εμφανίστηκε μόνος του στην ΓΑΔΑ, ανήκει, τελικά, το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι όπου διέμενε η 23χρονη, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή στην επίθεση που πραγματοποίησε ομάδα ατόμων στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στο Κολωνάκι.

Ο αντιεξουσιαστής, που είναι παλιός γνώριμος της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με το ΑΠΕ, είπε στους αστυνομικούς ότι είναι δικό του το όπλο, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται, ότι το όπλο που εντοπίστηκε, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών στο συγκεκριμένο σπίτι, στην περιοχή του Γκύζη, εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θάνατος καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Την παρέπεμψαν σε ψυχιατρική εξέταση με σκοπό να την απολύσουν»

Ο θείος της 57χρονης Σοφίας Χρηστίδου έκανε λόγο για σοβαρές παραλείψεις από την πλευρά των Διευθύνσεων του σχολείου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
THE LIFO TEAM
ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM
Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM