Πάνω από 150 οι μεταλλωρύχοι απόψε στις στοές των Σκουριών

Πάνω από 150 οι μεταλλωρύχοι απόψε στις στοές των Σκουριών Facebook Twitter
0

'Σκουρλέτη, αλήτη μας έκλεισες το σπίτι" φώναζαν απόψε οι οργισμένοι μεταλλωρύχοι που βρίσκονται κλεισμένοι για δεύτερη μέρα στις στοές των Σκουριών.

Πλέον οι διαμαρτυρόμενοι που βρίσκονται ταμπουρωμένοι στις στοές είναι πάνω από 150, μια και από το απόγευμα όλο και περισσότεροι συνάδελφοι όσων πήραν την πρωτοβουλία, σπεύδουν στο πλευρό τους. Στο σημείο βρίσκεται συνεχώς ο γιατρός των μεταλλείων και ασθενοφόρο. Λίγο νωρίτερα, ο ΣΚΑΙ μετέδωσε πως ο γιατρός κατέβηκε στις στοές και εξέτασε όλους τους μεταλλωρύχους. Όπως ανέφερε είναι όλοι καλά, αλλά εξέφρασε την ανησυχία του για τις επόμενες ώρες.

όπως ανακοινώθηκε, αύριο οι μεταλλωρύχοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και θα πραγματοποιήσουν κατάληψη στο δημαρχείο Αρναίας, την Πέμπτη θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό δρόμων και την Παρασκευή θα προχωρήσουν σε κατάληψη του δημαρχείου Μεγάλης Παναγιάς.

Οι μεταλλωρύχοι υποστηρίζουν πως το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης έδωσε εντολή να μην επιτρέπεται η είσοδος προσωπικού στα ορυχεία όσο διαρκεί αποκλεισμός των στοών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ