Πάνω από 150 οι μεταλλωρύχοι απόψε στις στοές των Σκουριών

Πάνω από 150 οι μεταλλωρύχοι απόψε στις στοές των Σκουριών Facebook Twitter
0

'Σκουρλέτη, αλήτη μας έκλεισες το σπίτι" φώναζαν απόψε οι οργισμένοι μεταλλωρύχοι που βρίσκονται κλεισμένοι για δεύτερη μέρα στις στοές των Σκουριών.

Πλέον οι διαμαρτυρόμενοι που βρίσκονται ταμπουρωμένοι στις στοές είναι πάνω από 150, μια και από το απόγευμα όλο και περισσότεροι συνάδελφοι όσων πήραν την πρωτοβουλία, σπεύδουν στο πλευρό τους. Στο σημείο βρίσκεται συνεχώς ο γιατρός των μεταλλείων και ασθενοφόρο. Λίγο νωρίτερα, ο ΣΚΑΙ μετέδωσε πως ο γιατρός κατέβηκε στις στοές και εξέτασε όλους τους μεταλλωρύχους. Όπως ανέφερε είναι όλοι καλά, αλλά εξέφρασε την ανησυχία του για τις επόμενες ώρες.

όπως ανακοινώθηκε, αύριο οι μεταλλωρύχοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και θα πραγματοποιήσουν κατάληψη στο δημαρχείο Αρναίας, την Πέμπτη θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό δρόμων και την Παρασκευή θα προχωρήσουν σε κατάληψη του δημαρχείου Μεγάλης Παναγιάς.

Οι μεταλλωρύχοι υποστηρίζουν πως το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης έδωσε εντολή να μην επιτρέπεται η είσοδος προσωπικού στα ορυχεία όσο διαρκεί αποκλεισμός των στοών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Τι φέρεται να έγραφε το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM