24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αναβολή της εξεταστικής στο τμήμα Φυσικής, φοιτητής θετικός στον κορωνοϊό

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αναβολή της εξεταστικής στο τμήμα Φυσικής, φοιτητής θετικός στον κορωνοϊό Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Σε αναβολή του προγράμματος εξεταστικής στο τμήμα Φυσικής προχώρησε το πανεπιστήμιο Κρήτης, καθώς φοιτητής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η εξεταστική ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη, ο εν λόγω φοιτητής προήλθε στο πανεπιστήμιο, προκειμένου να εξεταστεί διά ζώσης σε μάθημα. Επειδή είχε συμπτώματα, υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο ήταν θετικό. Αμέσως, ενημέρωσε την πρυτανεία και τη γραμματεία του τμήματος Φυσικής για αυτό, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Έπειτα από αυτό, αποφασίστηκε ότι θα μείνει για τρεις ημέρες κλειστό το συγκεκριμένο τμήμα του πανεπιστημίου, προκειμένου να γίνει απολύμανση στους χώρους.

Σε ανακοίνωση, το πανεπιστήμιο Κρήτης αναφέρει ότι τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (χρήση μάσκας, απόσταση δύο μέτρων, απολύμανση πριν και μετά), κατά τη διάρκεια της εξέτασης του εν λόγω φοιτητή.

Ακόμη, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Πανεπιστήμιο Κρήτης συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά ακολουθώντας τους κανόνες που έχει ορίσει η Πολιτεία.

Ελλάδα
0

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντίνα Μαγδαλιανίδη, επιζώσα Τεμπών: «Παίρνω φάρμακα για τους εφιάλτες, βλέπω ότι καίγομαι»

Ελλάδα / Ντίνα Μαγδαλιανίδη, επιζώσα Τεμπών: «Παίρνω φάρμακα για τους εφιάλτες, βλέπω ότι καίγομαι»

«Το τρένο είχε αρχίσει να εκτροχιάζεται και να πέφτουν πράγματα πάνω μου. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν έγινε το ατύχημα είναι πώς θα αντιδράσει η μαμά μου σε αυτό, πώς θα ζήσουν με αυτό η αδερφή μου η γιαγιά μου»
NEWSROOM
Τέμπη, ένας χρόνος μετά: Το δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα

Ελλάδα / Τέμπη, ένας χρόνος μετά: Το δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα

Το δυστύχημα των Τεμπών αποτελεί μια από τις πιο πένθιμες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Μια υπόθεση, ένα έγκλημα –όπως το χαρακτηρίζει η κοινή γνώμη– που χρήζει διαλεύκανσης, ώστε να μην ξανασυμβεί.
NEWSROOM