Πανελλαδικές 2020: Συνέχεια με Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών για τα ΓΕΛ

Πανελλαδικές 2020: Συνέχεια με Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών για τα ΓΕΛ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στην Ιστορία, την Πληροφορική και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλαδικές 2020.

Πιο συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους που εξετάζονται με το νέο σύστημα των Πανελληνίων, εκείνοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας. Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα της Πληροφορικής.

Σε ό,τι αφορά στους υποψηφίους των ΓΕΛ που εξετάζονται με το παλιό σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων, οι Πανελλήνιες 2020 συνεχίζονται αύριο, Πέμπτη, με τα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Μηχανές εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Υγιεινή, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Ελλάδα / Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Το «Belem» από το 1984 έχει χαρακτηριστεί «Ιστορικό Μνημείο», αποτελεί σύμβολο της ναυτικής παράδοσης της Γαλλίας και «γεννήθηκε» την ίδια χρονιά με τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες
NEWSROOM