Πανελλαδικές 2020: Συνέχεια με Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών για τα ΓΕΛ

Πανελλαδικές 2020: Συνέχεια με Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών για τα ΓΕΛ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στην Ιστορία, την Πληροφορική και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλαδικές 2020.

Πιο συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους που εξετάζονται με το νέο σύστημα των Πανελληνίων, εκείνοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας. Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα της Πληροφορικής.

Σε ό,τι αφορά στους υποψηφίους των ΓΕΛ που εξετάζονται με το παλιό σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων, οι Πανελλήνιες 2020 συνεχίζονται αύριο, Πέμπτη, με τα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Μηχανές εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Υγιεινή, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM