Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για την δολοφονία Λυγγερίδη Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Την ενοχή του 19χρονου κατηγορούμενου για τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον Δεκέμβριο του 2023 στα επεισόδια στου Ρέντη, αποφάσισε πριν από λίγο το Μεικτό ορκωτό δικαστήριο Πειραιά.

O πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση, η οποία κρίνει ένοχο τον νεαρό για όλες του τις πράξεις. 

Η κατηγορία είναι για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η οποία επισύρει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Η απόφαση επί της ποινής αναμένεται μέσα στην ημέρα. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 19χρονου ήδη έχουν ξεκινήσει να ζητούν ελαφρυντικά όπως αυτό της μετεφηβικής ηλικίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΕΚΡΗΞΗ ΦΩΤΙΑ

Ελλάδα / «Βιολάντα»: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο υπόγειο σωλήνα που οδήγησε στη φονική έκρηξη

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου, τα οποία είχαν ενημερωθεί για την έντονη δυσοσμία στο εργοστάσιο, χωρίς ωστόσο να προβούν σε κάποια ενέργεια
THE LIFO TEAM