Όλυμπος: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου ορειβάτη

Όλυμπος: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου ορειβάτη Facebook Twitter
Φωτογραφεία Αρχείου
0

Άκαρπες παραμένουν μέχρι και πριν από λίγη ώρα (Τρίτη, 22:00) οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου ορειβάτη που αγνοείται στον Όλυμπο.

Είκοσι δύο πυροσβέστες των ορειβατικών ομάδων έρευνας και διάσωσης από τη 2η και την 8η ΕΜΑΚ με τη χρήση drone αναζητούν τα ίχνη του άτυχου άνδρα για δεύτερο εικοσιτετράωρο, στην περιοχή “Πελεκούδια”.

Η θερμική απεικόνιση με τη συνδρομή του drone και οι καταβάσεις διασωστών σε ιδιαιτέρως δύσβατα σημεία δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος είχε ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου την ανάβαση στον Όλυμπο και επρόκειτο, να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας.

Επειδή όμως, δεν επέστρεψε χθες, ούτε επικοινώνησε με κάποιον, η σύζυγός του ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.

Έκτοτε ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του από τους διασώστες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Ελλάδα / Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Η 37χρονη θεία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου - «Έχασα το παιδί μου!» φώναζε με λυγμούς η μητέρα της
LIFO NEWSROOM