Οικογενειακή τραγωδία στο Μεταξουργείο: Παιδιά βρήκαν νεκρούς τους γονείς τους από αναθυμιάσεις

Οικογενειακή τραγωδία στο Μεταξουργείο: Παιδιά βρήκαν νεκρούς τους γονείς τους από αναθυμιάσεις Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί στο Μεταξουργείο όταν τα παιδιά μιας πενταμελούς οικογένειας βρήκαν νεκρούς τους γονείς τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Έθνος», ο πατέρας 55 ετών και η μητέρα 42 ετών, φαίνεται πως έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, καθώς η οικογένεια από το Πακιστάν είχε ανάψει σόμπα με υγραέριο και ο θάνατός τους αποδίδεται σε διαρροή. 

Τα παιδιά κοιμόντουσαν σε άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος, στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας και γλίτωσαν. Όταν ξύπνησαν, αντίκρισαν τους γονείς τους χωρίς τις αισθήσεις τους και ένα από αυτά κάλεσε το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν τον θάνατο των γονιών που αφήνουν πίσω τους τρία παιδιά ηλικίας 9, 11 και 17 ετών αντίστοιχα. 

Στο σημείο έχει ήδη μεταβεί ειδικός ψυχολόγος για τους ανήλικους ενώ οι σοροί παραμένουν στο σημείο που βρέθηκαν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι προκαταρκτικοί έλεγχοι στον χώρο, πριν ακολουθήσει η νεκροψία - νεκροτομή. Τις έρευνες έχουν αναλάβει αξιωματικοί από το αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM