Οικογενειακή τραγωδία στην Ερέτρια - Έστησε ενέδρα στον αδερφό του και τον σκότωσε

Οικογενειακή τραγωδία στην Ερέτρια - Έστησε ενέδρα στον αδερφό του και τον σκότωσε Facebook Twitter
0

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Ερέτρια το απόγευμα της Τρίτης, καθώς ένας άνδρας έστησε ενέδρα στον αδερφό του και τον σκότωσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για δύο αδέρφια ηλικίας 65 και 70 ετών, που είχαν προσωπικές διαφορές.

Η τοπική εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη» αναφέρει πως ο 65χρονος δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του θύματος. Μόλις εμφανίστηκε ο αδερφός του, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο 70χρονος έπεσε νεκρός ενώ ο 65χρονος συνελήφθη άμεσα από τις αρχές.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο δράστης ζούσε στη Θεσσαλονίκη και ο γιος του -ο οποίος γνώριζε για τις διαφορές που είχε ο πατέρας του με τον αδερφό του- όταν κατάλαβε ότι έλειπε από το σπίτι, ειδοποίησε την αστυνομία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του
LIFO NEWSROOM