Οι πρώτες δηλώσεις της καθαρίστριας: «Φοβόμουν πως τα παιδιά μου θα έμπαιναν σε ορφανοτροφείο»

Οι πρώτες δηλώσεις της καθαρίστριας: «Φοβόμουν πως τα παιδιά μου θα έμπαιναν σε ορφανοτροφείο» Facebook Twitter
Φωτογραφία: Σταρ Κεντρικής Ελλάδας
0

Αποφυλακίστηκε από τον Ελαιώνα στη Θήβα εδώ και λίγη ώρα η 53χρονη καθαρίστρια από τον Βόλο, η οποία μίλησε για την περιπέτεια της. 

«Το έκανα για τα παιδιά μου, δεν ήθελα να μεγαλώσουν σε ίδρυμα όπως εγώ» τόνισε στον ΣΚΑΪ η 53χρονη καθαρίστρια που φυλακίστηκε επειδή παραποίησε απολυτήριο Δημοτικού για να βρει δουλειά στην υπηρεσία καθαριότητας δημοτικού παιδικού σταθμού και σήμερα αφέθηκε ελεύθερη.

Οι πρώτες δηλώσεις της καθαρίστριας: «Φοβόμουν πως τα παιδιά μου θα έμπαιναν σε ορφανοτροφείο» Facebook Twitter
Φωτογραφία: Σταρ Κεντρικής Ελλάδας

Μάλιστα η 53χρονη αποκάλυψε πως πριν μπει στη φυλακή πήρε το απολυτήριο Δημοτικού. 

«Δεν ήθελα να ζήσουν τα παιδιά μου αυτά που έζησα εγώ», τόνισε η 53χρονη καθαρίστρια προσθέτοντας παράλληλα ότι ήταν σοκαριστικό και επίπονο αυτό που πέρασε.

Οι πρώτες δηλώσεις της καθαρίστριας: «Φοβόμουν πως τα παιδιά μου θα έμπαιναν σε ορφανοτροφείο» Facebook Twitter
Φωτογραφία: Σταρ Κεντρικής Ελλάδας
Οι πρώτες δηλώσεις της καθαρίστριας: «Φοβόμουν πως τα παιδιά μου θα έμπαιναν σε ορφανοτροφείο» Facebook Twitter
Φωτογραφία: Σταρ Κεντρικής Ελλάδας

«Από 6 χρονών μεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά. Έφυγα 11 χρονών πήγα στον Βόλο στους παππούδες μας, από μικρή άρχισα να δουλεύω. Παντρεύτηκα αλλά αντιμετωπίζαμε δυσκολίες με τον άνδρα μου γιατί δεν είχαμε δουλειά. Ερχόταν η πρόνοια στο σπίτι και φοβήθηκα μην μου πάρουν τα παιδιά», είπε.

Πρόσθεσε ότι η πρόνοια της είπε να κάνει τα χαρτιά της στο δημόσιο για να μην μπουν τα παιδιά της στο ορφανοτροφείο.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Σταρ Κεντρικής Ελλάδας φαίνεται ξεκάθαρα η ταλαιπωρία που έχει υποστεί από την παραμονή της στη φυλακή. 

Η καθαρίστρια αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας, μέχρι να εξεταστεί η αίτηση αναίρεσης της απόφασης που έχει υποβάλλει στον Άρειο Πάγο. 

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας κατέληξε σε αυτή την απόφαση, με την αιτιολογία να μην υποστεί κάποια βλάβη, καθώς η 53χρονη βρίσκεται είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ και ο σύζυγος της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. 

Η γυναίκα βρέθηκε στη φυλακή ως «καταχραστής του Δημοσίου» επειδή παραποίησε το απολυτήριο ώστε να εμφανίζεται πως έχει ολοκλήρωσε την ΣΤ' τάξη, ενώ στην πραγματικότητα είχε φοιτήσει μόνο μέχρι την Ε', για να προσληφθεί ως καθαρίστρια σε παιδικό σταθμό του Βόλου.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τα δύο επικρατέστερα σενάρια για την πηγή της ρύπανσης

Η ερευνητική ομάδα AtmoHub του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών χρησιμοποίησε μετεωρολογικά δεδομένα και μοντέλα προσομοίωσης για να αναλύσει την πορεία διασποράς της δυσοσμίας
THE LIFO TEAM
17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Ελλάδα / 17 Νοέμβρη: Ποια μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης παραμένουν στη φυλακή

Ο Σάββας Ξηρός θεωρείται ένα από τα κομβικά πρόσωπα στην πορεία εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη, καθώς η έκρηξη βόμβας στα χέρια του αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τη δράση της οργάνωσης
THE LIFO TEAM