Οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του μέσα στο λιμάνι του Πειραιά

Οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του μέσα στο λιμάνι του Πειραιά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Σώος περισυνελέγη το πρωί της Πέμπτης ένας 51χρονος άνδρας, αφού το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή Ηετίωνα στο λιμάνι του Πειραιά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής ενώ ενημερώθηκε η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ για παροχή συνδρομής.

Τελικώς, ο 51χρονος περισυνελέγη σώος από παραπλέον ιδιωτικό σκάφος και αποβιβάστηκε στην προβλήτα, ενώ το όχημα ανελκύστηκε με τη συνδρομή γερανοφόρου οχήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM