ΟΑΣΘ: Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση καθαριστριών

ΟΑΣΘ: Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση καθαριστριών Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου
0

Στον εισαγγελέα διαβίβασε η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΑΣΘ την έρευνα που διεξήχθη για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε καθαρίστριες που απασχολούνταν σε τερματικούς σταθμούς του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το voria.gr, η έρευνα που ολοκληρώθηκε, πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελίες εργαζομένων περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε καθαρίστριες. 

Με βάση τις καταγγελίες, οι καθαρίστριες, που εργάζονται σε εργολαβικό συνεργείο, έπεσαν θύματα παρενόχλησης από στελέχη που φέρεται να σχετίζονταν με την επιτροπή καθαριότητας που έχει συστήσει ο ΟΑΣΘ για να ελέγχει τη δουλειά του εργολάβου. 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες καταγγελίες, οι καθαρίστριες παρενοχλούνταν με σκοπό να ενδώσουν σε σεξουαλικές πράξεις ενώ πιέζονταν με την απειλή και της απόλυσης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM