Ο Μπέος βάζει δωρεάν ίντερνετ στο Βόλο

Ο Μπέος βάζει δωρεάν ίντερνετ στο Βόλο Facebook Twitter
0

Δωρεάν Wi-Fi, δηλαδή ασύρματο δίκτυο με δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, απολαμβάνουν από σήμερα οι κάτοικοι του Βόλου, αλλά και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Ήδη 15 κόμβοι εκπομπής έχουν παραδοθεί από την εταιρία που ανέλαβε να εγκαταστήσει το δίκτυο στον Βόλο και εκπέμπουν σε κεντρικά σημεία : Στο δημαρχείο Βόλου, στη λεωφόρο Δημητριάδος και Κοραή, στην πλατεία Πανεπιστημίου, στη λεωφόρο Δημητριάδος και Τοπάλη, στο Πανεπιστήμιο (Ιάσωνος & Αργοναυτών), στη γωνία Αργοναυτών και Γκλαβάνη και στη γωνία Αργοναυτών και Γαμβέτα.

Οι υπόλοιποι κόμβοι θα εγκατασταθούν σταδιακά, και σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα καλύψουν και την Νέα Ιωνία.

Με το δίκτυο αυτό δημιουργείται ένα «νέφος» πρόσβασης στο διαδίκτυο, εκπέμποντας στις νόμιμες και καθορισμένες από την ΕΕΤΤ συχνότητες και ισχύ, δίνοντας την δυνατότητα στους κατοίκους του Βόλου, να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και να επικοινωνούν με ασφάλεια, αφού το δίκτυο προστατεύει τους χρήστες από άσεμνο υλικό.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η διασύνδεση των κόμβων γίνεται μέσα από το δίκτυο οπτικών ινών του Δήμου Βόλου και σε συνεργασία με τον ΟΤΕ.

Οι κάτοικοι του Βόλου, όσο και οι επισκέπτες που θα επιθυμήσουν σύνδεση, θα πρέπει να ζητούν κωδικό πρόσβασης από τον Δήμο Βόλου, λαμβάνοντας ταυτόχρονα τον έντυπο οδηγό σύνδεσης με όλα τα βήματα που θα πρέπει να κάνουν για να συνδεθούν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM