Ο Μητσοτάκης ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για τη στοχοποίηση του καθηγητή Συρίγου

Ο Μητσοτάκης ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για τη στοχοποίηση του καθηγητή Συρίγου Facebook Twitter
George Vitsaras / SOOC
0

Την παρέμβαση του εισαγγελέα για την στοχοποίηση του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου, Άγγελου Συρίγου, ζήτησε με ανάρτηση του στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Απαράδεκτη η στοχοποίηση Συρίγου. Να εφαρμοστεί άμεσα ο νόμος για τη δημόσια υποκίνηση βίας και να παρέμβει αυτεπαγγέλτως ο Εισαγγελέας», έγραψε συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Υπενθυμίζεται ότι αρκετά σημεία της Αθήνας έχουν γεμίσει με αφίσες, στις οποίες υπάρχει φωτογραφία του καθηγητή και κείμενο υπό τον τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας». Οι αφίσες έχουν τοποθετηθεί σε τοίχους του Παντείου Πανεπιστημίου, σε πολλά σημεία στο Κουκάκι, αλλά και στις οδούς Μαυρομιχάλη και Ασκληπιού στα Εξάρχεια.

Η στοχοποίηση του καθηγητή έρχεται καθώς ο ίδιος τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κάνει παρατήρηση σε δύο φοιτητές  που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στους φρεσκοβαμμένους τοίχους του ιδρύματος. Στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε από ομάδα φοιτητών. Η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό και ο πρώτος φοιτητής ήδη καταδικάστηκε ενώ στις 9 Οκτωβρίου είναι η δίκη του δευτέρου φοιτητή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ελλάδα / Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γ. Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Η εργαζόμενη βγήκε από τον ανελκυστήρα λίγο πριν ο θάλαμος κατεβεί απότομα στο ισόγειο - Ο ανελκυστήρας διαθέτει εν ισχύ όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συντήρησης αναφέρει το νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM
Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM