Γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες, στηρίζοντας τις οδηγίες πρόληψης για τον κορωνοϊό, τραγούδησαν online από το σπίτι τους, ανάμεσά τους ο Σωκράτης Μάλαμας και η Φωτεινή Βελεσιώτου.

 

Ερμηνεύοντας μαζί με το γιο του το τραγούδι του «Δυο - Τρεις Κουβέντες», ο Σωκράτης Μάλαμας έστειλε το μήνυμά του από το σπίτι, καλώντας όλους να παραμείνουν μέσα, ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του ιού.

 

«Λόγω της καραντίνας και του εγκλεισμού στο σπίτι για τρίτη μέρα μην έχοντας άλλον τρόπο να επικοινωνήσουμε, θα σας στέλνουμε κάπου - κάπου ένα τραγουδάκι», ακούγεται να λέει ο Σωκράτης Μάλαμας, έχοντας στο πλευρό του τον γιο του Γιάννη στα κρουστά.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

«Κάνε κουράγιο καρδιά μου, μην τυχόν και μ' αρρωστήσεις», τραγούδησε από την πλευρά της η Φωτεινή Βελεσιώτου στέλνοντας το δικό της μήνυμα στον κόσμο: «Ας μείνουμε όλοι στα σπίτια μας, να προστατεύσουμε στους εαυτούς μας, μας και τους συνανθρώπους μας».

 

 

«Live» από το σπίτι τους ανακοίνωσαν επίσης ο Στάθης Δρογώσης με τον Μανώλη Φάμελλο.

 

«Την Τρίτη το απόγευμα θα δώσουμε μια αυτοσχέδια συναυλία από το σπίτι μου. Πιάνο και κιθάρα με τον Manolis Famellos. Θα κρατήσει γύρω στη μια ώρα. Και θα μεταδοθεί online από το ΦΒ και το instagram. Ελπίζουμε να σας κάνουμε καλή παρέα. Και να σας κρατήσουμε στο σπίτι. (Δεν είμαστε σαν τον κακοφωνίξ να σας βγάλουμε στους δρόμους.) Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά. Και να μη χάσουμε την ανθρωπιά μας. Θα περάσει κι αυτό. Να ακούμε τους ειδικούς και να μένουμε στο σπίτι», ανέφερε σε μήνυμά του ο Στάθης Δρογώσης.