Ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καλούσης ήταν ο άνδρας που αυτοκτόνησε στον ΗΣΑΠ

Ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καλούσης ήταν ο άνδρας που αυτοκτόνησε στον ΗΣΑΠ Facebook Twitter
«Ήταν άνεργος... Τον φιλοξενούσε ένας κουμπάρος του, ο οποίος όμως πέθανε από καρκίνο. Έτσι, ο Βασίλης έμεινε ξεκρέμαστος»
0

Στον λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καλούση ανήκει η σορός του άνδρα που αυτοκτόνησε την 1η Οκτωβρίου, στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Άγιος Νικόλαος», πέφτοντας στις ράγες των τρένων.

Την ταυτότητα του αυτόχειρα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κουβελογιάννης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

«Τρομερό. Αυτοκτόνησε ο Βασίλης Καλούσης», γράφει ο Ανδρέας Κουβελογιάννης. «Σήμερα αναγνώρισαν ένα κομματιασμένο πτώμα που μπόρεσαν να μαζέψουν από τις γραμμές του τραίνου στον σταθμό του Αγίου Νικολάου προ δύο ημερών και, δυστυχώς, ήταν ένας φίλος, καλός τραγουδιστής που έδωσε τέλος στη ζωή του, προφανώς για λόγους κατανοητούς. Η ανεργία και το άγχος είναι σκληρές πραγματικότητες». 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Βασίλης Καλούσης έπεσε στις γραμμές πριν προλάβει να τον σταματήσει κάποιος από τους παριστάμενους. Ο τραγουδιστής διαμελίστηκε κάτω από το τρένο και χρειάστηκαν 10 ημέρες μέχρι να αναγνωριστεί από τους συγγενείς του. 

Ο ΗΣΑΠ σταμάτησε για αρκετές ώρες τα δρομολόγια από και προς τον σταθμό. Για τον απεγκλωβισμό της σορού εργάστηκαν 7 πυροσβέστες.

Ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καλούσης ήταν ο άνδρας που αυτοκτόνησε στον ΗΣΑΠ Facebook Twitter

Η ανεργία είχε πλήξει τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή της δεκαετίας του '80.

«Προσπαθούσα μέχρι τελευταία να του βρω δουλειά του Βασίλη. Τελευταία φορά που τον είχα δει ήταν πριν από πέντε μήνες. Μου είχε πει ότι τον φιλοξενούσε ένας κουμπάρος του, ο οποίος όμως πέθανε από καρκίνο. Έτσι, ο Βασίλης έμεινε ξεκρέμαστος», δήλωσε στην εφημερίδα Espreso ο Ανδρέας Κουβελογιάννης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ