Ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης είναι το θύμα του τροχαίου στην λεωφόρο Συγγρού - «Με έσωσε το κράνος»

Ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης είναι το θύμα του τροχαίου στην λεωφόρο Συγγρού - «Με έσωσε το κράνος» Facebook Twitter
Φωτ: NDP
0

Ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης έπεσε θύμα τροχαίου στη λεωφόρο Συγγρού, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με το Mega, ο ηθοποιός κινούνταν με την μηχανή του στη μεσαία λωρίδα επί της λεωφόρου Συγγρού. Τότε, ένα αυτοκίνητο που έχει αναπτύξει ταχύτητα, στην προσπάθειά του να αλλάξει λωρίδα παρέσυρε τον ηθοποιό για αρκετά μέτρα.

Ο Μιχάλης Μητρούσης έχει υποστεί κάταγμα περόνης αλλά είναι καλά στην υγεία του. Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», ο Μιχάλης Μητρούσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα πραγματικά άγιο. Αν δεν ήμουν γυμνασμένος, θα είχα σκοτωθεί. Ευτυχώς φόραγα κράνος. Ακούω από πίσω ένα θόρυβο και απλά πετάχτηκα από τη μηχανή. Χτύπησε το κράνος στην άσφαλτο και μου άνοιξε. Σηκώθηκα όρθιος κατευθείαν και έψαχνα το κορμί μου. Θα κάνω σήμερα το χειρουργείο στο ΚΑΤ και μετά θα πάω στο σπίτι μου. Έχω κάνει όλες τις εξετάσεις».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM