Ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος creative director του οίκου Hermès Beauty

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος creative director του οίκου Hermès Beauty Facebook Twitter
Πηγή: Instagram.
0

Επικεφαλής του τμήματος Beauty του γαλλικού οίκου Hermès ανέλαβε ο Έλληνας make up artist με διεθνή καριέρα, Γρηγόρης Πυρπύλης.

Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση για τον ταλαντούχο Έλληνα με τον ίδιο να γνωστοποιεί στο Instagram πως ανέλαβε τη θέση του creative director. 

«Νιώθω τιμή και ενθουσιασμό που γίνομαι μέλος του εμβληματικού οίκου @hermes ως ο creative director του τμήματος Beauty», έγραψε.

«Είναι ένας οίκος που αποτελεί την επιτομή της ομορφιάς σε κάθε μορφή της, χάρη στη δέσμευσή του στη δεξιοτεχνία και το savoir-faire, ένας οίκος της δημιουργίας και της δημιουργικότητας. Πρόκειται για το ξεκίνημα ενός ταξιδιού στο οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί και κάθε μορφή της ομορφιάς μπορεί να αποκαλυφθεί και να γιορταστεί, ένα όραμα της ομορφιάς που αγαπώ και διατηρώ από τότε που ανακάλυψα την τέχνη του μακιγιάζ, πριν από 15 χρόνια», προσθέτει ο κ. Πυρπύλης μεταξύ άλλων.

Ο make up artist ολοκλήρωσε την ανάρτηση με ένα μεγάλο ευχαριστώ στη νέα του οικογένεια στον Hermès.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση τεσσάρων ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα

Ελλάδα / Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση 4 ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα- Για το «χρυσό ασφαλιστήριο»

Η κατηγορία αφορά νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που τους αποδίδεται για ασφαλιστήριο συμβόλαιο ελβετικής εταιρείας που είχε συνάψει τον Δεκέμβριο του 1998 ο Άκης Τσοχατζόπουλος
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ