Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κατεψυγμένες γαρίδες- «Να μην καταναλωθεί το προϊόν»

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κατεψυγμένες γαρίδες- «Να μην καταναλωθεί το προϊόν» Facebook Twitter
0

Ο ΕΦΕΤ προχώρησε στην ανάκληση παρτίδας κατεψυγμένων γαρίδων, καλώντας όσους το έχουν προμηθευτεί να μην το καταναλώσουν. 

Η απόφαση αφορά το προϊόν «MARIO’S CHOICE, ΓΑΜΠΑΡΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΜ IQF», με αριθμό παρτίδας 210113001 και ημερομηνία ανάλωσης 23/11/22, βάρους με επίπαγο 1000γρ και καθ. βάρους 850 γρ., το οποίο παράγεται από την εταιρεία «ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ ΑΕΒΕ.» με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής στο πλαίσιο ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία του τροφίμου. Σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά- Τμήμα Α’ του Γενικού Χημείου του Κράτους της ΑΑΔΕ διαπιστώθηκε ότι το προϊόν είναι «μη κανονικό- μη ασφαλές», διότι περιείχε θειώδη, σε τιμή που υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπτό όριο. 

Έπειτα από αυτό, ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη είναι σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, στη σχετική ανακοίνωση κλήθηκαν όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη το εν λόγω προϊόν να μην το καταναλώσουν. 
 

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κατεψυγμένες γαρίδες- «Να μην καταναλωθεί το προϊόν» Facebook Twitter
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κατεψυγμένες γαρίδες- «Να μην καταναλωθεί το προϊόν» Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM