Ο Άκης Πετρετζίκης ψάχνει «δοκιμαστή φαγητών» - Η πρωταπριλιάτικη «αγγελία»

Ο Άκης Πετρετζίκης ψάχνει δοκιμαστή τροφίμων - Η αγγελία για τη θέση Facebook Twitter
0

Ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης ψάχνει συνεργάτη για να γίνει το «αριστερό του χέρι», όπως λέει, αφού αναζητά κάποιον με την απαραίτητη εμπειρία για την θέση του δοκιμαστή φαγητών. Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει στη χιουμοριστική ανάρτηση που έκανε για την 1η Απριλίου. 

«Σου αρέσει να δοκιμάζεις οτιδήποτε σου βάζουν μπροστά σου; Μπορείς να το γυρίσεις εύκολα από μιλφέιγ σε πιτόγυρο; Έχεις ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο μόνο και μόνο για το φαγητό; Σου αρέσει το γκουρμέ αλλά και το βρώμικο; Χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ως foodie και το μόνο που σκέφτεσαι είναι “Τι θα φάμε μετά;” Tότε η ομάδα μου σε περιμένει! Ψάχνουμε δοκιμαστή φαγητών!», έγραψε χαριτολογώντας ο σεφ στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook αναρτώντας την δήθεν αγγελία στον ιστότοπο του, ανήμερα της 1ης Απριλίου. 

Σύμφωνα με την «αγγελία» οι αρμοδιότητες του δοκιμαστή φαγητών είναι οι ακόλουθες:

  • Nα δοκιμάζει μέχρι 50 πιάτα τη μέρα.
  • Κάθε φορά που δοκιμάζει να λέει "Παναγία μου!".
  • Να μπορεί να κρίνει αν ένα φαγητό είναι αρκετά sexy.
  • Να τρώει με το αριστερό, γιατί ο Άκης είναι δεξιόχειρας και δεν θα βολεύει αλλιώς.
  • Να μασάει την κάθε μπουκιά 30 φορές, ώστε να ενεργοποιούνται όλοι οι αισθητήρες γεύσεις.

Τα απαραίτητα «προσόντα» είναι:

  • Να μιλάει τουλάχιστον 3 ξένες γλώσσες.
  • Να είναι 18-108 ετών.
  • Να έχει περιθώριο να αλλάξει νούμερο στα ρούχα.
  • Να λειτουργούν όλες οι αισθήσεις του.
  • Να ξέρει τι είναι το σουβέρ και τι είναι το κουβέρ, καθώς και να κατανοεί πλήρως τους δύσκολους μαγειρικούς όρους.
  • Τα feed του στα social media να είναι γεμάτο φαγητά.
  • Να ξέρει γιατί κουνάμε ένα ποτήρι με κρασί και να μην το κάνει για εφέ.
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί.

Οι παροχές στο ίδιο «μήκος κύματος»:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.
  • Ευκαιρίες εξέλιξης. 
  • Ετήσια συνδρομή σε γυμναστήριο ή κέντρο αδυνατίσματος της επιλογής του.

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

TV & Media / Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

Ο θρύλος της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας ήθελε να περάσει τα χρόνια της συνταξιοδότησής του δωρίζοντας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τα 9 δισ. δολάρια του και ταξιδεύοντας με το γιοτ του. Αντί γι’ αυτό, βρίσκεται, στα 82 του, παγιδευμένος σε μια εκρηκτική μάχη με έναν πρώην σύντροφο που είναι μισό αιώνα νεότερός του.
LIFO NEWSROOM
Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

TV & Media / Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

Η εμφάνισή της στο podcast του συντρόφου της ήταν έκπληξη για τους φαν της, όμως πέρα από το νέο της άλμπουμ και τη μουσική της, η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε - για πρώτη φορά - και για τη σχέση της
LIFO NEWSROOM