Ρεπορτάζ: «Η Τροχαία ζήτησε να κλείσει το πρωί της Δευτέρας η Αττική Οδός και αρνήθηκαν»- Διαψεύδει η εταιρεία

Η Τροχαία ζήτησε το κλείσιμο της Αττική Οδού από το πρωί της Δευτέρας και οι αρμόδιοι αρνήθηκαν -Διαψεύδει η εταιρεία Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Έγγραφο-ντοκουμέντο της Τροχαίας, με το οποίο ζητούσε από την Αττική Οδό να κλείσει ο αυτοκινητόδρομος πολύ νωρίτερα πριν ληφθεί η τελική απόφαση από τη διαχειρίστρια εταιρεία, εν μέσω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», παρουσίασε ο ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Τροχαία της Αττικής Οδού προειδοποιούσε από τις 10:00 το πρωί και πίεζε την διαχειρίστρια εταιρεία, προκειμένου να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και κυρίως των βαρέων οχημάτων στις εισόδους αυτής, κάτι που πάντα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν εισακούστηκε ή δεν εκτιμήθηκε ανάλογα από τους αρμόδιους της διαχειρίστριας εταιρείας.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, η διαχειρίστρια εταιρεία έκανε δεκτό το αίτημα πολύ αργότερα και συγκεκριμένα στις 14:00 το μεσημέρι.

Η Τροχαία ζήτησε το κλείσιμο της Αττική Οδού από το πρωί της Δευτέρας και οι αρμόδιοι αρνήθηκαν -Διαψεύδει η εταιρεία Facebook Twitter

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, η σύμβαση του κράτους με την διαχειρίστρια εταιρεία της Αττική Οδού προβλέπει ότι η εταιρεία είναι αυτή που αποφασίζει για τη διακοπή της κυκλοφορίας, ζητώντας το από την Τροχαία.

Διαψεύδει η Αττική Οδός

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης  διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία που μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, και αναπαράγουν ενημερωτικά μέσα, σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε από την Τροχαία να κλείσει η Αττική Οδός στις 10.00 π.μ. της Δευτέρας και η εταιρεία δεν το δέχθηκε».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ