Νοσοκομείο Σερρών: Το παιδί έφτασε νεκρό –Εξιτήριο για τον 10χρονο, στο «Ιπποκράτειο» ο 6χρονος

Σχολείο στις Σέρρες Facebook Twitter
Φωτ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Ανακοίνωση σχετικά με την τραγωδία που σημειώθηκε στο σχολείο Σερρών εξέδωσε το νοσοκομείο της πόλης.

Σε αυτή καταγράφονται, αρχικά, οι διακομιδές των δύο τραυματισμένων μαθητών, ηλικίας 6 και 10 ετών. Μετά από εξετάσεις ο 6χρονος έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 10χρονος αποφασίστηκε να διακομισθεί προληπτικά στο «Ιπποκράτειο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το τρίτο παιδί, ο 11χρονος «έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή».

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείο Σερρών

Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του, ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση.

Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ