ΒΑΣΕΙΣ 2024

Τραγωδία στις Σέρρες: Έκρηξη σε Δημοτικό σχολείο - Ένα παιδί νεκρό, δύο τραυματισμένα

Συναγερμός στις Σέρρες: Έκρηξη σε Δημοτικό σχολείο - Ένα παιδί χωρίς τις αισθήσεις του, δύο τραυματισμένα Facebook Twitter
0

Τραγωδία σημειώθηκε στο 9ο Δημοτικό σχολείο στις Σέρρες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα αγόρι 11 ετών και να τραυματιστούν ακόμα δύο παιδιά. 

Όλα συνέβησαν περί τις 12:30, όταν σημειώθηκε έκρηξη στο χώρο του λεβητοστασίου, ενώ οι μαθητές του δημοτικού είχαν βγει σε διάλειμμα. Η πόρτα του λεβητοστασίου εκτινάχθηκε από το ωστικό κύμα σε μεγάλη απόσταση και τραυμάτισε θανάσιμα τον ανήλικο, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. 

Συναγερμός στις Σέρρες: Έκρηξη σε Δημοτικό σχολείο - Ένα παιδί χωρίς τις αισθήσεις του, δύο τραυματισμένα Facebook Twitter

Στο σημείο έχουν κληθεί αστυνομικές δυνάμεις, η Πυροσβεστική αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σχολείο έχουν μεταβεί και γονείς μαθητών. 

Τα άλλα δύο παιδιά ηλικίας 6 και 11 ετών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, τραυματισμένα και υποβάλλονται σε εξετάσεις. Στο σχολείο πραγματοποιούνταν εργασίες στον χώρο του λεβητοστασίου.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής καθώς και πυροτεχνουργοί. Επί τόπου βρίσκονται ήδη ο δήμαρχος Σερρών, οι αντιδήμαρχοι και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ/Alpha/OPEN

Ελλάδα
0

ΒΑΣΕΙΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Ελλάδα / Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Αντιδρούν στη διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και προβλέπει αυστηρές κυρώσεις σε περίπτωση που οι ιδιώτες γιατροί αρνηθούν να στηρίξουν το ΕΣΥ
LIFO NEWSROOM