Τα αιτία της οικογενειακής τραγωδίας στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμά τους αναζητούν οι αρχές, που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. 

 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ένας 34χρονος και η 29χρονη αδελφή του βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στην οδό Ολυμπίας, με τα δύο πτώματα να φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ δίπλα τους βρέθηκε μια καραμπίνα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σενάρια που εξετάζονταν είναι το ένα από τα δύο αδέλφια να πυροβόλησε και να σκότωσε το άλλο με κυνηγετική καραμπίνα και εν συνεχεία να αυτοκτόνησε, ή τα δύο αδέλφια να έβαλαν διαδοχικά το ένα μετά το άλλο τέλος στη ζωή τους.

 

Ωστόσο τελευταίες πληροφορίες συγκλίνουν στο πρώτο σενάριο, με τον ιατροδικαστή να εκτιμά, σε πρώτη φάση, ότι η 29χρονη είναι εκείνη που πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

 

Νέο Ηράκλειο: Τα δυο αδέλφια εντόπισε νεκρά ο αδελφός τους- Τα σενάρια που εξετάζονται
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 

Σημειώνεται, ότι τον 34χρονο και την 29χρονη εντόπισε νεκρούς ο αδερφός τους, που διαμένει σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας. Πριν από μερικούς μήνες τα αδέρφια είχαν χάσει τη μητέρα τους.

 

«Tα παιδιά έχασαν τη μητέρα του πριν από 6-7 μήνες. Ταλαιπωρήθηκαν με τον θάνατο της καρκινοπαθούς μητέρα τους. Πέρασε πάρα πολλά. Τα αδέλφια δεν είχαν θέμα μεταξύ τους. Υπάρχει και ένας τρίτος αδελφός, αυτός εργάζεται κανονικά. Εγώ είμαι φίλος της οικογένειας, δεν γνωρίζω κανένα άλλο περιστατικό. Γνωρίζω και τον πατέρα ο οποίος έδωσε μάχη μετά το θάνατο της συζύγου», δήλωσε γείτονας της οικογένειας.