Νέο Ηράκλειο: Νεκρός 95χρονος, έπειτα από εισβολή διαρρηκτών στο σπίτι του

Νέο Ηράκλειο: Νεκρός 95χρονος, έπειτα από εισβολή διαρρηκτών στο σπίτι του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: SOOC
0

Ένας ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμά του, στο Νέο Ηράκλειο, μετά την εισβολή διαρρηκτών

Λίγο μετά τις 13:00 ο 95χρονος κάλεσε στην Άμεση Δράση και ανέφερε ότι είχαν μπει διαρρήκτες στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα βρήκαν νεκρό τον ηλικιωμένο, ενώ η 90χρονη σύζυγός του ήταν δίπλα του. 

Η 90χρονη είπε στους αστυνομικούς πως στο σπίτι μπήκαν τουλάχιστον δύο διαρρήκτες, αλλά δεν τους πείραξαν. Όταν αντιλήφθηκαν ότι ο 95χρονος κάλεσε την Άμεση Δράση, τότε τράπηκαν σε φυγή. 

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του ηλικιωμένου έκανε λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. 


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM