Νεκρός πυροτεχνουργός από έκρηξη οβίδας

Νεκρός πυροτεχνουργός από έκρηξη οβίδας Facebook Twitter
0

Τραγωδία το πρωί στο πεδίο βολής «Ψηλός Στάλος» στα Λάβαρα Έβρου. Ένας πυροτεχνουργός του στρατού σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν ελαφρά, κατά τη διάρκεια εξουδετέρωσης άσκαστων οβίδων.

Αμέσως μετά την έκρηξη, ο πυροτεχνουργός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε. Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν και οι άλλοι δύο πυροτεχνουργοί, οι οποίοι, ευτυχώς, έχουν τραυματιστεί ελαφρύτερα.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Στρατοδικείου Ξάνθης και έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τις αρμόδιες Στρατιωτικές Αρχές, ενώ στον Έβρο αναμένεται να μεταβεί άμεσα ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού για να επιληφθεί και αυτός των ερευνών για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM