Νεκρός κρατούμενος στο Α.Τ. Μενιδίου – Διατάχθηκε ΕΔΕ

Νεκρός κρατούμενος στο Α.Τ. Μενιδίου – Διατάχθηκε ΕΔΕ Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διατάχθηκε για τη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες βρήκε τον θάνατο κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο κρατούμενος, που βρισκόταν σε κελί του τμήματος στο Μενίδι, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Άλλοι κρατούμενοι ειδοποίησαν άμεσα τον αξιωματικό υπηρεσίας, ο οποίος κινητοποιήθηκε με τους αστυνομικούς να εισέρχονται στο κελί του.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του και κατέβαλαν προσπάθειες ανάνηψης με απινιδωτή, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο κρατούμενος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙ

Ελλάδα / Αποκάλυψη για την υπόθεση κατασκοπείας: Ποιος είναι πίσω από τον αξιωματικό - Το μυστικό ταξίδι στην Κίνα

Οι Αρχές ασφαλείας και οι ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του ΓΕΕΘΑ έχουν καταλήξει σε έναν «άνθρωπο-σκιά» που κινούσε τα νήματα στην υπόθεση κατασκοπείας
THE LIFO TEAM