Νέες απεργίες;-Συνεδριάζουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ για να πάρουν αποφάσεις

Νέες απεργίες;-Συνεδριάζουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ για να πάρουν αποφάσεις Facebook Twitter
4

Συμβολική κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ) πραγματοποιεί από το πρωί το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ), αντιδρώντας στο «σχέδιο της κυβέρνησης» να ιδιωτικοποιήσει τις αστικές συγκοινωνίες.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΣΕΛΜΑ, Σπύρος Ρεβύθης, οι εργαζόμενοι στο μετρό θα κινηθούν με κάθε μέσο, ώστε να προστατεύσουν το δημόσιο αγαθό που λέγεται συγκοινωνίες, εφόσον η κυβέρνηση θέλει να το ιδιωτικοποιήσει και να το κάνει είδος πολυτελείας.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να συνεδριάσουν οι εργαζόμενοι στο μετρό για να αποφασίσουν την περαιτέρω δράση τους. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται στάσεις εργασίας, απεργίες, καθώς και δράσεις για την ενημέρωση του επιβατικού κοινού.

Το μεσημέρι θα συνεδριάσουν και οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη, 26 Μαϊου, θα πραγματοποιηθούν συνελεύσεις των συνδικαλιστικών σωματείων σε όλα τα μέσα μεταφοράς, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θάνατος καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Την παρέπεμψαν σε ψυχιατρική εξέταση με σκοπό να την απολύσουν»

Ο θείος της 57χρονης Σοφίας Χρηστίδου έκανε λόγο για σοβαρές παραλείψεις από την πλευρά των Διευθύνσεων του σχολείου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
THE LIFO TEAM
ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM