Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό γυναίκας από αστυνομικό στα επεισόδια

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό γυναίκας από αστυνομικό Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Νέα καταγγελία για περιστατικό αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη ήρθε στο φως.

 

Η καταγγελία αυτή, για ξυλοδαρμό γυναίκας από αστυνομικό, έγινε στο πλαίσιο διερεύνησης άλλου περιστατικού από τα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Σμύρνη στις 9 Μαρτίου. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα», η γυναίκα φέρεται να παρέδωσε στην ΕΛ.ΑΣ. οπτικό υλικό που δείχνει να ξυλοκοπείται από αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

 

Οι αποκαλύψεις αυτές προέκυψαν στο πλαίσιο εξέτασης περιστατικού με μηχανή της ομάδας ΔΡΑΣΗ που ανέβηκε σε πεζόδρομο και χτύπησε έναν νεαρό. Ο νεαρός κατήγγειλε ότι πέρα από το περιστατικό με το δίκυκλο, δέχθηκε χτυπήματα με αστυνομική ράβδο στο κεφάλι, από αστυνομικό της ίδιας ομάδας.

 

Στο πλαίσιο της έρευνας κλήθηκε να καταθέσει φίλη του, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς. Όμως, κατήγγειλε ότι δέχθηκε και η ίδια χτυπήματα και ότι την εξύβρισαν ένστολοι.

 

Η καταγγέλλουσα κατέθεσε οπτικό υλικό που δείχνει αστυνομικό να τη χτυπά με χέρια και πόδια και να την τραβά από τα μαλλιά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η αστυνομία εξετάζει αυτό το οπτικό υλικό, που δεν ήταν ανάμεσα στο έως τώρα γνωστό υλικό από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, ενώ η έρευνα της διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων επεκτείνεται σε μεγαλύτερη ομάδα αστυνομικών.

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ