Νέα Σμύρνη: Λήστεψαν διαμέρισμα, κάνοντας τους τεχνικούς ασανσέρ- Επεισοδιακή σύλληψη

Νέα Σμύρνη: Ληστές μπήκαν σε διαμέρισμα με το πρόσχημα επισκευής ανελκυστήρα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Δύο άνδρες που λήστεψαν διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη υποδυόμενοι τους επισκευαστές ανελκυστήρα συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς μετά από καταδίωξη. 

Οι δύο ληστές, αφού κατάφεραν να κλέψουν μία τσάντα με κοσμήματα από διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, επιβιβάστηκαν σε όχημα, αλλά οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές. 

Όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, προσπάθησαν να εμβολίσουν το περιπολικό, αλλά οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελιγμό αποφυγής. 

Το αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψουν το όχημα που επέβαιναν και να συνεχίζουν πεζοί, ώσπου συνελήφθησαν. Στην προσπάθειά τους να φύγουν, τραυματίστηκαν στα πόδια, όπως και ένας αστυνομικός. 

Από τις αρχές αναζητούνται και δύο συνεργοί τους. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται  για απείθεια και διακεκριμένη κλοπή, ενώ ο ένας εξ αυτών και για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μέντα, θυμάρι και δυόσμο από τα παρτέρια του δήμου

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μέντα, θυμάρι και δυόσμο από τα παρτέρια του δήμου

«Η αποκατάσταση του δημόσιου χώρου είναι υποχρέωση του δήμου, αλλά η φροντίδα και η διατήρησή του είναι κυρίως υποχρέωση των δημοτών», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αστικού Πρασίνου και Αστικής Πανίδας του δήμου
LIFO NEWSROOM