Μία νέα καταγγελία βιασμού ηθοποιού από γνωστό συνάδελφό της ερευνάται από τις εισαγγελικές αρχές. 

 

Την καταγγελία της ηθοποιού, η οποία πλέον ζει στο εξωτερικό, έκανε γνωστή ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Μίντζιας, με συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον ίδιο το όνομα του ηθοποιού που καταγγέλεται έχει αναφερθεί και σε άλλες καταγγελίες. 

 

Η καταγγέλλουσα ζει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό αλλά επικοινώνησε με τον δικηγόρο της στην Ελλάδα και αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του συναδέλφου της, μετά τις καταγγελίες του τελευταίου διαστήματος. Όλα ξεκίνησαν για την ηθοποιό, η οποία συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά - όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ηθοποιό - σκηνοθέτη, ο οποίος της πρότεινε συνεργασία.

 

«Την κάλεσε στο σπίτι του (σ.σ. ο καταγγελλόμενος) για να συζητήσουν και η γυναίκα γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος είναι παντρεμένος και το ραντεβού ήταν μεσημέρι, θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Τον συνάντησε και μετά από περίπου εικοσιπέντε λεπτά συζήτησης που αφορούσαν το επαγγελματικό κομμάτι, άρχισε να περνάει το πράγμα σε πιο προσωπικά ζητήματα, που την έκανε να αντιδράσει επειδή όλα αυτά ήταν άσχετα», ανέφερε ο δικηγόρος της ηθοποιού Αλέξανδρος Μίντζιας. 

 

«Αμέσως θέλησε να αποχωρήσει από το χώρο για να φύγει, αλλά της είχε κλειδώσει την πόρτα. Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε την δύναμη να το αποφύγει. Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη και την έδιωξε, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω».

 

Ο φάκελος με τη συγκεκριμένη καταγγελία έχει κατατεθεί και στο ΣΕΗ και τώρα βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.