Νέα καταγγελία για δήθεν γιατρό- «Ορθοπαιδικός» φέρεται να εξαπατά ασθενείς

Νέα καταγγελία για δήθεν γιατρό- «Ορθοπαιδικός» φέρεται να εξαπατά ασθενείς Facebook Twitter
0

Ακόμη μια καταγγελία για δήθεν γιατρό, ο οποίος φέρεται να δραστηριοποιείται στην Αχαΐα βλέπει το φως της δημοσιότητας και οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα. 

Μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του«ψευτογιατρού», Νίκου Κοντοστάθη, και άλλες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για επιτήδειους που παρουσιάζονται ως γιατροί. Σύμφωνα με το OPEN, ένας άνδρας φέρεται να χρησιμοποιεί την ταυτότητα πραγματικού γιατρού -διευθυντή Ορθοπαιδικής σε νοσοκομείο του νομού- και να εξαπατά ασθενείς.

Ο άνδρας αυτός κατηγορείται ότι προσεγγίζει κατοίκους ή ασθενείς και ζητά χρήματα για μια δήθεν επέμβαση που πρέπει να κάνει ένα ανήλικο παιδί στο εξωτερικό και δεν έχει τα κονδύλια. Πληροφορίες που μεταδίδει το OPEN αναφέρουν ότι κάποιοι εκ των πολιτών αυτών έχουν δώσει χρήματα ενώ φίλοι και γνωστοί ενημέρωσαν άμεσα τον πραγματικό γιατρό του οποίου τα στοιχεία φέρεται να χρησιμοποιεί ο «νέος ψευτογιατρός».

Εκτός από το Αίγιο ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να κινείται και στην Πάτρα ενώ έχει ενημερωθεί και η ΕΛ.ΑΣ. για τη δράση του. Οι Αρχές, μάλιστα, έχουν και την περιγραφή του ανθρώπου που κατηγορείται ότι προσποιείται συγκεκριμένο γιατρό. Στο μεταξύ, ο πραγματικός γιατρός καθιστά σαφές ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με την υπόθεση και καλό θα είναι ο κόσμος να μην πέφτει στην παγίδα που φέρεται να έχει στήσει ο ψευτογιατρός.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ