ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Νέα Ευκαρπία: Δεν απήχθη ο επιχειρηματίας, κυνήγησε τους δράστες και εγκλωβίστηκε στο όχημά τους

Νέα Ευκαρπία: Δεν απήχθη ο επιχειρηματίας, κυνήγησε τους δράστες και εγκλωβίστηκε στο όχημά τους Facebook Twitter
Φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
0

Ανατροπή όσον αφορά στην υπόθεση της ληστείας στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης καθώς, όπως αποδείχθηκε, ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα ληστείας, δεν απήχθη.

Ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας πραγματοποιούσε χρηματική συναλλαγή με έναν πελάτη όταν διαπίστωσε πως ένας άνδρας έπαιρνε χρήματα από το ταμείο και προσπάθησε να τον σταματήσει.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το thestival.gr, ο πελάτης έβαλε τρικλοποδιά στον δράστη, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει. Σηκώθηκε, ωστόσο, και επιβιβάστηκε σε όχημα που τον περίμενε έξω από την επιχείρηση.

Ο 33χρονος επιχειρηματίας έτρεξε να τους προλάβει και στην προσπάθειά του να σταματήσει τ΄ όχημα, εγκλωβίστηκε μέσα σ΄ αυτό. 

Όταν έφτασαν στην περιοχή του «ΤΙΤΑΝ», κατάφερε να απεγκλωβιστεί και επέστρεψε στην επιχείρησή του. 

Από εκεί, παρελήφθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο για να εξεταστεί. Κατά πληροφορίες, ο άνδρας φέρει τραύμα από δάγκωμα στο χέρι.

«Ήταν πίσω στην αποθήκη να πάρουν υλικά. Τον είδε να παίρνει χρήματα από το ταμείο. Ο πελάτης του έβαλε τρικλοποδιά και χτύπησε και στο κεφάλι. Πήραν μαζί τους τον γιό μου. Τον επέστρεψε πίσω ένας με μηχανάκι. Είναι τρομερό αυτό που έγινε» είπε ο πατέρας του 33χρονου. 

H αστυνομία εντόπισα και συνέβαλε τους δύο δράστες, έναν 41χρονο και έναν 45χρονο.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM