Ναύπλιο: Επιτέθηκε σε διοικητή νοσοκομείου επειδή του είπε να φορέσει μάσκα

Ναύπλιο: Επιτέθηκε σε διοικητή νοσοκομείου επειδή του είπε να φορέσει μάσκα Facebook Twitter
Πηγή: Unsplash.
0

Ένας άνδρας επιτέθηκε στον διοικητή του νοσοκομείου του Ναυπλίου όταν ο δεύτερος του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα του για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη στις 10.00 το πρωί, στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Ναυπλίου μεταξύ του διοικητή και ενός επισκέπτη του νοσοκομείου με την κατάσταση να ξεφεύγει όταν ο διοικητής συνέστησε στον επισκέπτη να φορέσει μάσκα.

Ο άνδρας τότε με άγριες διαθέσεις κινήθηκε εναντίον του διοικητή του και τον χτύπησε στο πρόσωπο με το κεφάλι του.  

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου Ναυπλίου δεν υπέβαλε μήνυση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΧΑΙΡΙ

Ελλάδα / Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» λέει ο πατέρας του

«Να δούμε αν υπάρχει κάποια όντως σκοπούμενη σωματική βλάβη και αν τελικά ο θύτης όπως ισχυρίζεται ο ίδιος είναι το θύμα» υποστηρίζει ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης
THE LIFO TEAM