Ναυάγιο στη Σάμο: Σώοι εντοπίστηκαν οι 37 μετανάστες από το Λιμενικό

Σάμος: Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Σώοι εντοπίστηκαν και οι 37, σύμφωνα με μαρτυρίες τους, επιβαίνοντες στη λέμβο που ναυάγησε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι βορειοδυτικά της Σάμου, στην περιοχή του Αγίου Ισιδώρου.

Η επιχείρηση για τη διάσωσή τους, στην οποία συμμετείχαν τρία σκάφη του Λιμενικού και ένα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, με τη συνδρομή ελικοπτέρου, ολοκληρώθηκε με τον εντοπισμό των μεταναστών, ανδρών στο σύνολό τους, ζωντανών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η λέμβος στην οποία επέβαιναν άρχισε να βουλιάζει σιγά-σιγά με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες και μετανάστες να πέσουν στο νερό.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM