Μύκονος: Πρόστιμα ύψους 1.200.000 ευρώ μέσα σε δύο ημέρες για αυθαίρετα

Μύκονος: Πρόστιμα ύψους 1.200.000 ευρώ μέσα σε δύο ημέρες Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Πρόστιμα ύψους 1.200.000 ευρώ επέβαλε η πολεοδομία με έδρα τη Σύρο έπειτα από ελέγχους στη Μύκονο.


Πριν από περίπου 20 μέρες,κλιμάκιο της Πολεοδομίας Σύρου αποτελούμενο από δύο υπαλλήλους βρέθηκε στη Μύκονο για 48ωρες, προκειμένου να εξετάσει μια σειρά από καταγγελίες γιαπαράνομες οικοδομικές εργασίες, σε ξενοδοχεία, γνωστά εστιατόρια και πολυτελείς κατοικίες.

Μέσα σε αυτές τις δύο ημέρες επιβλήθηκαν πρόστιμα, ύψους 1.200.000 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ενδεικτικά, στο στόχαστρο των πολεοδομικών αρχών βρέθηκε ξενοδοχείο στην παραλία Πλατύς Γυαλός που φέρεται να έχει κάνει παράνομες επεκτάσεις, εστιατόριο στη Φτελιά όπου εντοπίστηκαν κοντέινερς, κατασκευή περγκόλων, ανακατασκευή πέτρινου μαντρότοιχου κ.ά , ξενοδοχείο στη περιοχή Βρύση όπου έγιναν εκσκαφές χωρίς άδεια για την κατασκευή πισινών κλ.π.

Οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας Σύρου έγραψαν συνολικά 23 αυθαίρετα και αναμένεται συνέχεια, καθώς από σήμερα εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στο «Νησί των Ανέμων» βάσει των καταγγελιών που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Συνεχίζονται οι αυτοψίες

Σήμερα κλιμάκιο της Πολεοδομίας Σύρου, μαζί με υπαλλήλους της Κτηματικής Υπηρεσίας και με την συνδρομή της Αστυνομίας πρόκειται να επιχειρήσουν επιτόπια αυτοψία για πολλοστή φορά στην παραλία της Ελιάς για αυθαίρετες κατασκευές πάνω στο κύμα, αναφέρει το «Πρώτο Θέμα».

Στο μικροσκόπιο αναμένεται να τεθεί επιχείρηση (μπαρ- εστιατόριο), η οποία και στο παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Αρχών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ