Μύκονος: Επίθεση 15 ατόμων στον Έλληνα σωματοφύλακα του Νταν Μπιλζέριαν

Μύκονος: Επίθεση 15 ατόμων στον Έλληνα σωματοφύλακα του Νταν Μπιλζέριαν Facebook Twitter
0

Άγρια επίθεση από ομάδα 15 ατόμων στη Μύκονο δέχθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, ο προσωπικός σωματοφύλακας του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε γνωστή κοσμοπολίτικη παραλία στην Μύκονο, πιθανότατα σε εξωτερικό χώρο όταν ο Νίκος Αραβαντινός κλήθηκε από ανθρώπους του ξενοδοχείου να επέμβει σε παρέα 15 Γαλλοαλγερινών τουριστών, που είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και δημιουργούσαν προβλήματα. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσά τους ήταν και άτομα της προσωπικής ασφάλειας ενός επιχειρηματία. 

Ο Νίκος Αραβαντινός επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα, ωστόσο οι τουρίστες άρχισαν να του επιτίθενται πετώντας του από μπουκάλια αλκοόλ μέχρι ποτήρια και αιχμηρά αντικείμενα, ενώ κάποιοι του επιτέθηκαν επίσης τον κλωτσιές και μπουνιές σε όλο το σώμα.

Άνθρωποι του ξενοδοχείου ειδοποίησαν την αστυνομία και το Κέντρο Υγείας, καθώς από την σφοδρότητα των χτυπημάτων ο Νίκος Αραβαντινός φέρεται να σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος και λιπόθυμος. Ο σωματοφύλακας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και αναμένεται να διακομιστεί στην Αθήνα.

Δυο εκ των 15 Γαλλοαλγερινών τουριστών συνελήφθησαν ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ